Omhoog

 

                    Huisregels

 

         In de praktijk worden beslist geen erotische massages uitgevoerd.

         Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, of gebruikt u medicijnen dan kan ik u vragen of u wilt overleggen met behandelaar of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.

         Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de uitvoerende masseur de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolg behandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin instemt.

         Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder toestemming nooit verstrekt aan derden.

         Gemaakte afspraken dient u minimaal 24 uur voor aanvang te annuleren, anders wordt het tarief van de behandeling in rekening gebracht.

         De praktijk is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

         Ethiek en hygiŽne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Massagepraktijk Shirodhara verwacht van de cliŽnten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

         Vanuit het oogpunt van hygiŽne, wordt verwacht dat u vlak voor de behandeling hebt gedoucht. Dat is niet alleen voor de masseur prettiger om te werken, maar ook voor uzelf om de behandeling te ondergaan.

         Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de behandeling.

         Indien u informatie achterhoudt over eventuele ziektes, blessures e.d. dan kunt u mij niet verantwoordelijk stellen voor de resultaten of gevolgen tijdens of na de behandeling.